Yıldız Haritası Baktırmak İstiyorum

Yıldız Haritası Baktırmak İstiyorum

Yıldız haritası, doğduğunuz günde gökyüzünde görülen gök cisimlerinin haritalanmasıdır. Gökyüzünde yer alan yıldızlar ve gezegenler, siz doğduğunuz an ve doğduğunuz konumda ne tür bir hizalama içerisindeydi bu harita sayesinde öğrenebilirsiniz. Aynı zamanda kaderinizle ilgili gelişmeleri de öğrenmek için yıldız haritasından faydalanabilirsiniz. Yıldız haritası baktırmak istiyorum diyen herkes, gerekli bilgilerini sunarak internet üzerinden yıldız haritası baktırabilir.
Yıldız Haritası Ne İşe Yarar?
Genel olarak yıldız haritası, doğduğunuz an kozmosun çekilen resmidir. Bu nedenle harita tamamen kişiye aittir. Doğduğunuz tarih, saat, il ve ilçe girilerek bu harita oluşturulabilir. Yıldız haritası baktırmak istiyorum diyenler için kişisel bilgiler yeterlidir. Doğum haritası kişiye özeldir ve bireysel kozmik portrenizdir. Doğduğunuz an belirlenen kaderiniz, yıldız haritası sayesinde şekillendirilebilir. Bu sayede hayatınızla ilgili ilginç ipuçlarına ulaşabilirsiniz.
Hem astronomide hem de astrolojide kullanılan yıldız haritası sistemi, gerçekliği kanıtlanmış bir sistemdir. Bu sistem sayesinde uzman falcılar geleceğinizi yorumlayabilir. Yıldız haritası sayesinde kişilik özellikleriniz, güçlü ve zayıf yönleriniz, aşk hayatınız, maddi durumunuz ve aile durumunuz gibi birçok konuda fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca gerekli bilgileri biliyorsanız başka bir kişinin yıldız haritasına da bakarak kişi hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.
Yıldız Haritasına Baktırmak İçin Neler Gereklidir?
Eğer yıldız haritası baktırmak istiyorum diyorsanız o halde bazı bilgileri bilmeniz gerekecek. Panik yapmayın! Bu bilgiler, kişisel olarak herkesin bildiği şeylerdir. Öncelikle cinsiyetiniz, adınız, doğum günü, ayı ve yılınız, doğduğunuz saat ve dakika, doğduğunuz ülke, il ve ilçe bilinmelidir. Bu bilgiler eşiğinde doğduğunuz an doğduğunuz yerde gökyüzü nasıl bir şekildeydi görebilirsiniz.
Bu tablo aynı zamanda astrologlar tarafından yorumlanmaktadır. Böylece burçlar gibi yıldız haritaları da sizler hakkında bilgi vermektedir. Zaten doğduğunuz an burcunuzu belirleyen gezegen konumları, yıldız haritanızı da belirlemektedir. Yani aslında ikisi de aynı hareketlerden etkilenmektedir. Bu nedenle yıldız haritası güvenilirdir ve baktırılması en kolay fal çeşitlerinden birisidir. Kolay yorumlama ister ve fazla yormaz. Tüm bunlara ek olarak herhangi bir astroloğa gitmeden de yıldız haritanızı çıkartabilirsiniz. Fakat bir astroloğa giderek yorumlatmakta fayda bulunmaktadır.