Su Falı Baktırmak İstiyorum

Su Falı Baktırmak İstiyorum

Su falı, en dikkat çekici fal çeşitlerinden birisidir. Herkes tarafından bakılamayan su falı, ciddi bir uzmanlık ve konsantrasyon işidir. Bu nedenle gerçeğe en yakın sonuçları içeren fallardan birisi olan su falı, sizlere kesin sonuçlar sunar. Eğer hayatınızla ilgili gerçekleri öğrenmek istiyorsanız ya da su falı baktırmak istiyorum diyorsanız doğru yerdesiniz.
Su Falı Nedir?
Su falı, falcı ve falına baktırılan kişinin aynı ortamda bulunduğu ve falcının suya bakarak falına bakılan kişiyle ilgili verdiği bilgilerden oluşan fal çeşididir. Bu fal çeşidinde önemli olan şey kesinlikle ortamdır. Sessiz ve loş bir ortamda, ciddi bir konsantrasyon gerektirir. Hem falına bakılan kişi hem de falcı, fal esnasında zihnini temizlemeli ve farklı şeyler düşünmemelidir. Bu nedenle su falı baktırmak oldukça zor bir işlemdir. Buna rağmen kesin sonuçlara en yakın fal çeşitlerinden birisi olduğunu da daha önce belirtmiştik.
Eğer su falı baktırmak istiyorum diyorsanız bunu internet üzerinden yapamazsanız. Mutlaka falcıya ulaşmanız gerekmektedir. Aynı ortamda yapılan su falı, gerçeği yansıtmaktadır. Böylece hem kaderiniz neler söylüyor öğrenebilir hem de niyetlerinizin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini öğrenebilirsiniz.
Su Falı Nasıl Bakılır?
Su falı baktırmak istiyorum diyenlerin merak ettiği bir diğer soru da su falına nasıl bakıldığıdır. Öncelikle falcıdan randevu almanız gerekmektedir. Su falı, fala bakılmadan önce hazırlık gerektiren bir iştir. Falcı, falınıza bakmadan önce ruhani bakıma hazırlanır ve konsantre olur. Böylece fala hazır olur.
Fala başlamadan önce falına bakılacak kişi niyet eder. Bu niyetini fal boyunca sürekli aklından geçirmelidir. Falcı, odaklanarak suya bakar ve kişi hakkında bilgiler edinmeye başlar. Bu sırada falına bakılan kişi, aklından geçen motifleri falcıya iletir. Falcı, suda aynı motifleri görüyorsa kişinin niyeti gerçekleşecek demektir. Fakat falcının farklı motifler görmesi, kişinin niyetlerinin gerçekleşmeyeceğine işarettir. Bu nedenle niyetlerinizi ve aklınızdan geçen motifleri falcıya en doğru şekilde iletmeniz gerekmektedir. Eğer kesin sonuç çıkmasını istiyorsanız faldan önce siz de gerekli çalışmalarla kendinizi odaklayabilir ve konsantre olabilirsiniz. Su falı, iyi bakıldığı taktirde sizlere gerçek bilgiler sunmaktadır.